Uw vakkundige elektricien
Amsterdam 020 - 6104860
Almere 036 - 5240944

Brins


Home » Diensten Brins

Diensten Brins

Uw elektricien in Amsterdam

Brins Elektrotechniek levert uiteenlopende diensten. Particulieren, VvE’s en bedrijven kunnen ons inschakelen voor het aanleggen en onderhouden van centrale voorzieningen, zoals noodverlichting in trappenhuizen, intercomsystemen en rookmelders, maar ook voor het vervangen van bedrading, stoppenkasten en schakelmateriaal. Onze vakkundige elektriciens zijn werkzaam in de omgeving van Amsterdam.

 

De voordelen:

  • Snelle service
  • Gekwalificeerde elektriciens met jarenlange ervaring
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Installatiemateriaal van gerenommeerde merken
  • Totaaloplossingen op elektrotechnisch gebied
  • 5 jaar garantie op geleverd werk en materialen!

 

Uw elektra thuis

U bent bij Brins Elektrotechniek aan het juiste adres voor al het werk aan uw elektra thuis, of het nu gaat om de complete aanleg van de elektra bij een verbouwing, het vervangen van oude bedrading, groepsuitbreiding voor uw keukenapparatuur of wasmachine, het installeren van een nieuwe groepenkast, of het aanleggen van stopcontacten, lichtknoppen, dimmers en verlichting.

 

Elektrotechnisch werk voor bedrijven

Naast particulieren kunnen ook bedrijven uitstekend bij ons terecht. Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van verlichting, noodverlichting, krachtstroom en wand- en kabelgootsystemen, en kunnen groepen uitbreiden voor uw bedrijf. Ook voor de aanleg van krachtstroom, het plaatsen of aanpassen van verdeelinrichtingen, databekabeling en intercomsystemen is Brins uw professionele partner.

 

Diensten voor VvE’s

Onze elektriciens kunnen daarnaast de centrale voorzieningen van VvE’s aanleggen en onderhouden. Van verlichting in trappenhuizen tot rookmelders, van intercomsystemen tot deuropenersystemen, Brins regelt het voor u.

 

Kortom: u kunt Brins inschakelen voor al het werk aan uw elektra, van aanleg tot inspectie en onderhoud. Wilt u uw bedrading vervangen, nieuwe groepen creëren, verlichting installeren (inclusief schakelmateriaal) of centrale voorzieningen aan laten leggen of laten controleren? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak! Onze vakbekwame elektriciens zijn werkzaam in de omgeving van Amsterdam. Wij werken voor particulieren, bedrijven en VvE’s.