Uw vakkundige elektricien
Amsterdam 020 - 6104860
Almere 036 - 5240944

Brins


Home » Installatie beveiliging » Verbouwing

Verbouwing

Elektra aanleggen in Amsterdam

Brins Elektrotechniek kan bij een verbouwing in elke ruimte in huis elektriciteit aanleggen. Wilt u een nieuwe keuken in een uitbouw, een nieuwe werkplek of slaapkamer op zolder, of een oud huis geheel moderniseren? Brins zorgt voor een deskundige installatie van de elektra en bijbehorende zaken, zoals lichtpunten, schakelaars en stopcontacten. Ook kunnen wij oude bedrading, stoppenkasten en aardlekschakelaars controleren en vervangen. Onze elektriciens zijn werkzaam in de omgeving van Amsterdam.

 

Uw veiligheid, onze zorg

Een gedegen technische kennis is zeer belangrijk bij het aanleggen van elektra. Als de elektriciteit overbelast raakt of niet goed geaard is, kan dat gevaarlijke situaties opleveren, zoals elektrocutie en brand. Ook stroomstoringen zijn een vervelend gevolg van ondeskundigheid. Brins werkt alleen met gecertificeerde installateurs, die uw elektra vakkundig aanleggen, controleren of onderhouden. Uw veiligheid, onze zorg!

 

Elektra aanleggen, controleren of vernieuwen van keuken tot zolder

Heeft u een oud huis gekocht, of gaat u verbouwen? Brins kan in ieder ruimte in huis de elektra controleren, aanleggen of vernieuwen. Wij trekken de bedrading, plaatsen lichtpunten, stopcontacten en schakelaars, vervangen aardlekschakelaars en creëren nieuwe groepen in uw stoppenkast. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw nieuwe keuken, uitbouw, werkkamer, badkamer of slaapkamer. Neem contact op met onze elektriciens in Amsterdam voor informatie of een vrijblijvende offerte.