Uw vakkundige elektricien
Amsterdam 020 - 6104860
Almere 036 - 5240944

Brins


Home » Installatie beveiliging » Rookmelders

Rookmelders

Rookmelders installeren in Amsterdam

Veiligheid is een belangrijk goed in woningen. Wilt u rookmelders laten installeren in huis? Brins Elektrotechniek levert rookmelders van uitstekende kwaliteit en installeert deze vakkundig voor een veilig resultaat. Wij sluiten de melders aan op de netspanning en daarnaast op een backup batterij. Zo bent u ook bij stroomuitval zeker van een goed werkend rookalarm! Onze elektriciens werken in de omgeving van Amsterdam.

 

Rookmelders redden levens

Een kleine brand kan binnen een paar minuten omslaan in een groot uitslaande brand met verstikkende, hete rook. Rookmelders kunnen dan ook het leven van u en uw gezin redden. Doordat de brandmelder bij een klein beetje rook al een luid piepend alarm veroorzaakt, wordt u op tijd gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt. Het signaal is luid genoeg om uw aandacht te trekken, ook als u slaapt. Hierdoor heeft u de kans om het huis veilig en op tijd te verlaten.

 

Rookmelders laten plaatsen

Brins Elektrotechniek kan rookmelders plaatsen in iedere ruimte in huis; woonkamer, keuken, slaapkamer, zolder, en vergeet ook de bijkeuken of garage niet. Onze elektriciens zijn ervaren en zeer vakkundig, waardoor een veilig resultaat gegarandeerd is. Ook een goed werkend rookalarm? Brins heeft elektriciens in de regio Amsterdam.