Uw vakkundige elektricien
Amsterdam 020 - 6104860
Almere 036 - 5240944

Brins


Home » Verbouwing

Verbouwing

Elektra aanleggen in Amsterdam

Brins Elektrotechniek kan bij een verbouwing in elke ruimte in huis elektriciteit aanleggen. Wilt u een nieuwe keuken in een uitbouw, een nieuwe werkplek of slaapkamer op zolder, of een oud huis geheel moderniseren? Brins zorgt voor een deskundige installatie van de elektra en bijbehorende zaken, zoals lichtpunten, schakelaars en stopcontacten. Ook kunnen wij oude bedrading, stoppenkasten en aardlekschakelaars controleren en vervangen. Onze elektriciens zijn werkzaam in de omgeving van Amsterdam.

 

Uw veiligheid, onze zorg

Een gedegen technische kennis is zeer belangrijk bij het aanleggen van elektra. Als de elektriciteit overbelast raakt of niet goed geaard is, kan dat gevaarlijke situaties opleveren, zoals elektrocutie en brand. Ook stroomstoringen zijn een vervelend gevolg van ondeskundigheid. Brins werkt alleen met gecertificeerde installateurs, die uw elektra vakkundig aanleggen, controleren of onderhouden. Uw veiligheid, onze zorg!

Elektra aanleggen, controleren of vernieuwen van keuken tot zolder

Heeft u een oud huis gekocht, of gaat u verbouwen? Brins kan in ieder ruimte in huis de elektra controleren, aanleggen of vernieuwen. Wij trekken de bedrading, plaatsen lichtpunten, stopcontacten en schakelaars, vervangen aardlekschakelaars en creëren nieuwe groepen in uw stoppenkast. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw nieuwe keuken, uitbouw, werkkamer, badkamer of slaapkamer. Neem contact op met onze elektriciens in Amsterdam voor informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Werkwijze Brins Elektrotechniek Amsterdam

Kwaliteit staat voorop bij Brins Elektrotechniek. Met een jarenlange ervaring leveren wij zeer professionele diensten aan particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken uitsluitend met vakbekwame en goed opgeleide elektriciens in de regio Amsterdam. Wilt u bedrading, verlichting, stoppenkast, aardlekschakelaar of schakelmateriaal laten aanleggen, controleren of vernieuwen? Wij kunnen u helpen!

 

Van plan tot afronding

Bij Brins heeft u maar één partij nodig voor al het werk aan uw elektriciteit. Ieder lid van ons team heeft een eigen specialisatie, waardoor uw werkzaamheden professioneel en veilig uitgevoerd worden van A tot Z. En dat voor een scherpe prijs!  Voor kleine werkzaamheden kunt u direct een prijs opvragen, voor grotere opdrachten maken wij een complete offerte op maat voor u, nadat onze specialisten het werk persoonlijk hebben opgenomen bij u thuis of bij uw bedrijf. Neem contact op voor informatie of een vrijblijvende offerte. Onze elektriciens zijn werkzaam in de regio Amsterdam.