Uw vakkundige elektricien
Amsterdam 020 - 6104860
Almere 036 - 5240944

Brins


Home » Verlichting

Verlichting

Verlichting aanleggen en onderhouden in Amsterdam

Of het nu gaat om basisverlichting, functionele verlichting, energiezuinige verlichting of sfeerverlichting; de juiste verlichting doet wonderen voor uw bedrijf of woning. Brins Elektrotechniek kan u helpen met een uniek verlichtingsplan op maat. Daarnaast kunnen we de complete verlichting voor u aanleggen, van lichtpunt tot schakelaar of dimmer. Onze elektriciens zijn werkzaam in de omgeving van Amsterdam.

Het effect van de juiste verlichting

Met de juiste verlichting kunt u een overweldigend effect bereiken. Goed licht brengt sfeer in uw woonkamer of slaapkamer, benadrukt de sterke punten in uw omgeving of creëert een optimale werkplek.

Energie besparen

Brins Elektrotechniek is gespecialiseerd in energiezuinige verlichting. Daarmee spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee! Omdat iedere woon- en werksituatie uniek is, stellen wij een persoonlijk verlichtingsplan voor u op dat past bij de functie en sfeer van de ruimte. Uw persoonlijke eisen en budget, de natuurlijke lichtinval en de meubels of kantoorinrichting worden allemaal meegenomen in het lichtplan op maat.

 

Bent u benieuwd wat verlichting kan doen voor uw woon- of werksituatie? Neem dan contact op. Onze elektriciens maken een persoonlijk verlichtingsplan en kunnen de verlichting volledig voor u aanleggen. Wij nemen u alles uit handen, van de aanleg van lichtpunten tot en met de schakelaars en dimmers. Brins Elektrotechniek werkt in de omgeving van Amsterdam. Met onze jarenlange ervaring bieden wij de beste service voor de laagste prijs.

Brins Amsterdam 020-6104860

Of direct met de monteur: 06-23 911 788