Uw vakkundige elektricien
Amsterdam 020 - 6104860
Almere 036 - 5240944

Brins


Home » Elektricien amsterdam

Elektricien amsterdam

 uw elektricien in Amsterdam Brins  !

 

Bent u opzoek naar een professionele elektricien in Amsterdam ,dan bent u bij Brins aan het juiste adres . Wij verzorgen diensten voor particulieren , bedrijven en instanties .Heeft uw een gecertificeerd elektricien nodig in de regio Amsterdam en omstreken dan bent u bij Brins Elektra aan het juiste aderes ! Voor al onze diensten geld dat de kwaliteit voor op staat !

 

Onze diensten ! Wat wij zoal doen is Aanleggen van elektrische installaties in de ruimste zin van het woord ! Zo kunt uw gerust een beroep op onze elektriciens  doen als het gaat om de aanleg van elektra , centrale aarding , aanleg of uitbreiding van uw groepenkast , intercominstallatie , zwakstroominstallaties etc.

 

Waarom Brins Elektra , Om deze redenen !

  • Wij staan 7 dagen per week voor uw klaar 
  • Storing service dienst
  • Gecertificeerd installateur en erkend leerbedrijf
  • Uitsluitend gebruik van gerenommeerde A merk installatie materialen 
  • 5 jaar garantie

 

Nieuwsgierig geworden wat Brins Elektrotechniek wel licht voor u kan betekenen ,kijk dan snel veder op onze site .Wilt uw een afspraak maken bel ons direct of stuur een mail via het contact formulier .

Contactgegevens Brins

Pieter Langendijkstraat 18

1054 ZA Amsterdam

Telefoon 020-6104860

 

Elektricien Amsterdam west, Elektricien Amsterdam noord ,Elektricien Amsterdam oost, Elektricien Amsterdam zuid, Elektricien Amsterdam zuidoost