Uw vakkundige elektricien
Amsterdam 020 - 6104860
Almere 036 - 5240944

Brins


Home » Installatie beveiliging » Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting aanleggen of onderhouden in Amsterdam

Noodverlichting is essentieel voor de veiligheid van gebouwen. Brins Elektrotechniek kan noodverlichting aanleggen, controleren en onderhouden in de omgeving van Amsterdam. Onze elektriciens werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen, zodat u verzekerd bent van een veilig werkend systeem.

 

Noodverlichting bij calamiteiten

Bij calamiteiten als brand moeten mensen een pand snel en veilig kunnen verlaten. Noodverlichting is daarbij essentieel! Nog altijd vallen er onnodig veel slachtoffers omdat nooduitgangen niet tijdig worden bereikt; wat bij licht een makkelijke uitgang lijkt, kan in het donker of bij rookontwikkeling een moeilijk te bereiken deur blijken. Om slachtoffers te voorkomen bij calamiteiten kan Brins noodverlichting voor u aanleggen. Deze werkt – uiteraard – ook bij stroomstoringen, zodat u altijd zeker bent van een goed verlichte route naar de nooduitgang.

 

Jaarlijks onderhoud noodverlichting

Net als blusapparatuur moet de noodverlichting in een gebouw jaarlijks gecontroleerd worden, zodat vluchtwegen altijd te vinden zijn. Brins kan uw noodverlichting controleren en onderhouden. Onze elektriciens voeren controles en onderhoud uit voor bedrijven, VvE’s en voor de woningbouw.

Weet u zeker dat uw noodverlichting naar behoren werkt? Neem contact op met Brins Elektrotechniek voor een controle, onderhoud of de volledige aanleg van noodverlichting. Onze vakkundige elektriciens zijn werkzaam in Amsterdam en omstreken.